פלחי תפוחי אדמה אפויים
אם יש לכם מלח, סוכר מגורען, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלחי תפוחי אדמה אפויים, פלחי תפוחי אדמה אפויים, ו טריזים "תפוחי אדמה" אפויים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 425 ° F. בקערה קטנה או כוס מדידה, מערבבים את המלח, הסוכר, פפריקה, חרדל ואבקת שום.
לשפשף את תפוחי האדמה ביסודיות עם מברשת ירקות ומים כדי להסיר כל לכלוך, אבל לא לקלף.
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. הפעל תפוחי אדמה לחתוך צדדים למטה, לחתוך כל חצי לאורכו ל 4 טריזים. במחבת 13x9 אינץ', לסדר את טריזי תפוחי אדמה עם צד העור למטה.
לרסס את טריזי תפוחי האדמה עם תרסיס הבישול עד מצופה קלות.
אופים חשוף 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג. זמן האפייה ישתנה בהתאם לגודל וסוג תפוח האדמה המשמש.