קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

פלחי תפוחי אדמה אפויים

פלחי תפוחי אדמה אפויים
אם יש לכם מלח, סוכר מגורען, חרדל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פלחי תפוחי אדמה אפויים, פלחי תפוחי אדמה אפויים, ו טריזים "תפוחי אדמה" אפויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 425 ° F. בקערה קטנה או כוס מדידה, מערבבים את המלח, הסוכר, פפריקה, חרדל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שוםאבקת שום
חרדלחרדל
פפריקהפפריקה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
קערהקערה
תנורתנור
2
לשפשף את תפוחי האדמה ביסודיות עם מברשת ירקות ומים כדי להסיר כל לכלוך, אבל לא לקלף.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
3
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו. הפעל תפוחי אדמה לחתוך צדדים למטה, לחתוך כל חצי לאורכו ל 4 טריזים. במחבת 13x9 אינץ', לסדר את טריזי תפוחי אדמה עם צד העור למטה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
לרסס את טריזי תפוחי האדמה עם תרסיס הבישול עד מצופה קלות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
תפוח אדמהתפוח אדמה
5
מפזרים את תערובת המלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
6
אופים חשוף 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג עם מזלג. זמן האפייה ישתנה בהתאם לגודל וסוג תפוח האדמה המשמש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור