פלמיירים מלוחים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו פלמיירים מלוחים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 80 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה משמש 60. 1284 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, עלי בזיליקום, בצק עלים של חוות פפרידג'וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 38%, המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פלמיירים מלוחים, פלמיירים מלוחים, ו פלמיירים מלוחים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
קמח קלות לוח ופרש בזהירות דף אחד של בצק עלים.
מגלגלים את המאפה קלות בעזרת מערוך עד שהוא 9 1/2 על 11 1/2 אינץ'.
מורחים את דף הבצק עלים עם חצי פסטו, ואז מפזרים חצי גבינת עיזים, חצי עגבניות מיובשות, וחצי צנוברים.
עבודה מן הקצוות הקצרים, לקפל כל קצה באמצע הדרך למרכז. ואז קפלו שוב כל צד לכיוון המרכז עד שהקצוות המקופלים כמעט נוגעים. קפלו צד אחד על השני ולחצו קלות.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה. חזור על כל ההוראות לגיליון השני של בצק עלים בעזרת שאר המרכיבים. מכסים בניילון ומצננים לפחות 45 דקות.
בינתיים מחממים את התנור ל -400 מעלות צלזיוס.
חותכים את גלילי בצק העלים המוכנים בפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' ומניחים אותם עם הפנים כלפי מעלה במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על ניירות אפייה מרופדים בנייר אפייה.
אופים 14 דקות, עד להזהבה.
מניחים את אגוזי המלך, הפינוליס והשום בקערת מעבד מזון המצויד בלהב פלדה. תהליך במשך 30 שניות.
מוסיפים את עלי הבזיליקום, המלח והפלפל. כשהמעבד פועל, שופכים לאט את שמן הזית לקערה דרך צינור ההזנה ומעבדים עד לפסטו מחית דק.
מוסיפים את הפרמזן והמחית לדקה.
מגישים, או שומרים את הפסטו במקרר או במקפיא עם סרט דק של שמן זית מעל.
יין מומלץ: יין מבעבע, קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti, ורוד נוצץ
פלמיירס עובדת ממש טוב עם יין מבעבע, שרי שמנת ופורט. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. המועמד רנארד ברוט עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 50 דולר לבקבוק.
![נומיין רנרד ברוט]()
נומיין רנרד ברוט
תווי הדרים, עוגיות אפרסק וחמאה לבנות, פה טרי ועשיר, פירותי ופריך בגימור מינרלי.תערובת: 40% שרדונה, 30% פינו נואר, 30% פינו מיוניה