פלפל אדום-פסטה סלמון
פסטת פלפל-סלמון אדומה עשויה להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, גבינת פרמזן, קורנפלור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. נסו מטבל פלפל אדום קלוי קל, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות (מתכונים דומים).
הוראות
בתבנית אפייה של 8 אינץ', מערבבים סלמון עם מיץ לימון ומסדרים שכבה אחת.
בחוזקה לכסות צלחת עם נייר כסף.
אופים בתנור 450 עד שהדגים אטומים אך עדיין לחים למראה בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדיקה), 12 עד 14 דקות.
בינתיים, בבלנדר או מעבד מזון, פלפלים אדומים טהורים בצורה חלקה, פרמזן, קורנפלור, צ ' ילי ושום.
מוסיפים כוסברה ומרק; מערבלים כדי להתמזג.
יוצקים תערובת פלפל למחבת 10 עד 12 אינץ'. מערבבים מעל חום גבוה עד רותחים; לשמור על חום.
בינתיים, לבשל פסטה ב 3 ליטרים מים רותחים עד מכרז לנשוך, כ 7 דקות.
מערבבים מיצים מהסלמון האפוי לתוך רוטב פלפל אדום.
מערבבים 1 1/3 כוסות רוטב עם פסטה.
כפית פסטה על צלחות. למעלה עם דגים טפטוף עם רוטב שנותר.
לשרת, או לכסות ולהירגע עד 1 יום.