פלפל אדום, תפוח אדמה, וריקוטה פריטטה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? פלפל אדום, תפוח אדמה, וריקוטה פריטטה יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 201 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל קלוי, פלחי תפוחי אדמה רוזמרין ושום, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו פריטטה תפוחי אדמה ופלפל, פריטטה תפוחי אדמה ופלפל אדום, ו תפוחי אדמה-פלפל-פריטטה תרד (מתכונים דומים).
הוראות
פלפל אדום צלוי מדמיע לחתיכות בגודל ביס שווה 1/3 כוס.
להקציף יחד ביצים, גבינת פרמזן, שום, פטרוזיליה, עירית, מלח, פלפל, ו 1/4 כוס מים בקערה גדולה עד קצף.
יוצקים חצי תערובת ביצה לתוך מחבת משומנת קלות 10 אינץ ' ovenproof nonstick.
מניחים תפוחי אדמה בשכבה אחת על תערובת ביצה.
יוצקים את תערובת הביצים הנותרת על תפוחי אדמה. נקודה ריקוטה על ידי כף גדוש על תערובת ביצה, העליון עם חתיכות פלפל אדום.
אופים ב 350 במשך 35 עד 40 דקות או עד נפוחות ולהגדיר.