פלפל-בקר מוקפץ
פלפל-בקר מוקפץ דורש על 8 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו רוטב סויה, קורנפלור, סטייק עגול, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. וזה די טוב. נסו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו קל בשר בקר וברוקולי עם בשר צבי מערבבים ומטגנים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
שלב רוטב סויה הבא 3 מרכיבים בקערה קטנה; מערבבים היטב עם מקצף.
מניחים מחבת nonstick מצופה ספריי בישול מעל חום בינוני גבוה עד חם; להוסיף בשר בקר. מוקפץ 4 דקות או עד השחמה.
הסר בשר מן המחבת; להפריש, ולשמור חם. מחבת עם שמן.
מוסיפים שום ופלפל פעמון; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים ערמוני מים ואפונה שלג; מוקפץ 1 דקה. להחזיר בשר בקר, מיצים, תערובת רוטב סויה למחבת, ומבשלים 30 שניות או עד מעובה מעט.