פלפל צהוב ממולא הונגרי
פלפלים צהובים ממולאים הונגרים עשויים להיות רק המנה בצד שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 261 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אורז, מיץ עגבניות, בשר בקר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו טאקו ממולאים פלפלים ודלעת צהובה, פלפלים צהובים ממולאים עם Chard שוויצרי חריף בצל ירוק Pilaf, ו פלפלים צהובים ממולאים עם Chard שוויצרי חריף בצל ירוק Pilaf (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות את הפלפלים ולהסיר זרעים וגבעולים. תניח בצד.
מניחים אורז בסיר קטן ומכסים במים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז לנקז מים. בקערה גדולה, מערבבים יחד אורז, בקר טחון, ביצה, בצל, מלח ופלפל.
דברים כל פלפל עם כמות שווה של תערובת בשר, ואז במקום פלפלים בסיר גדול מספיק כדי להחזיק אותם בשכבה אחת.
יוצקים מיץ עגבניות לתוך סיר. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 90 דקות, עד בשר בקר טחון מבושל לחלוטין ואורז הוא רך.
בקערה בינונית, מערבבים יחד שמנת חמוצה וקמח.
לטאטא 1 כוס מיץ עגבניות מן הסיר, ואז לשפוך תערובת בחזרה לתוך הסיר. אפשר להרתיח עוד 5 דקות, ואז להגיש פלפלים עם מיץ כפית מעל.