פלפל קלוי אל פרסקו ונקניקיית עוף אסיאגו פריטטה
פלפל קלוי אל פרסקו ונקניקיית עוף אסיאגו פריטטה יכולים להיות רק ללא גלוטן וקטוגני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. 154 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שום, שמן זית, גבינת פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 35%, המנה הזו לא כל כך אדירה. פלפל קלוי ונקניקיית עוף אסיאגו ברוסקטה עגבניות טריות, פלפל אדום קלוי ונקניק איטלקי פריטטה בציפוי מרינרן ומוצרלה, ו פלפל אדום קלוי ונקניק איטלקי פריטטה בציפוי מרינרן ומוצרלה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את השמן במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 10 אינץ ' על אש בינונית.
מוסיפים את הנקניקייה ומשחימים מעט.
מוסיפים את הפלפלים האדומים קלויים ושום, ומבשלים 1 דקה. הפחיתו את החום.
בקערה ערבוב, לטאטא ביצים.
מוסיפים פטרוזיליה, פלפל, גבינה וטבסקו. מערבבים.
יוצקים תערובת ביצים על נקניק ופלפלים. מבשלים על אש נמוכה 7-8 דקות עד שהתחתית מתייצבת והחלק העליון מעט נוזלי.
מכניסים את המחבת לתנור ומבשלים עד שהביצים מתייצבות וזהובות, בערך 6-7 דקות.
בסיום, הסר והחלק בזהירות את הפריטטה על מגש הגשה. פורסים ומגישים.
יין מומלץ: יין מבעבע
פריטטה עובדת ממש טוב עם יין מבעבע. גם אם אינכם מכינים מימוזה, יין מבעבע נהדר עם ביצים משתי סיבות. אחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החיך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החיך. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו פרוסקו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו]()
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.