פלפל שום קונפי עם פרושוטו
צריך תבלין ללא חלב? קונפי שום מתובל עם פרושוטו יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 49 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך בגט לחם באלכסון, ראשי שום, פרושוטו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו קונפי שום, עדשים עם קונפי שום, ו קונפי שום - {Five Ingredient Friday} (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף כל ראש בנפרד בנייר כסף.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. השליכו עורות.
מחממים שמן זית בסיר קטן על אש בינונית.
להוסיף פרושוטו קצוץ ופלפל שחור הקרקע גס; לבשל 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים עיסת שום ותערובת שמן בקערה קטנה, ערבוב עם מזלג עד מעורבב היטב.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.