פלפלים אדומים קלויים
פלפלים אדומים קלויים הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 46 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפלים, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, פלפלים קלויים, ו פלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 1 עד 2 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום בינוני גבוה.
הניחו פלפלים על צידיהם על מתלה גריל משומן קל וצלי, מסתובבים מדי פעם עם מלקחיים, עד שהעורות מושחרים, 10 עד 12 דקות.
להעביר לקערה, ואז לכסות ולתת קיטור 10 דקות. פיל ופלפלי זרע (הזמנת מיצים), ולאחר מכן לחתוך לרצועות בעובי 1/4 אינץ'.
מערבבים יחד פלפלים( עם המיצים שלהם), שום, שמן, חומץ, אורגנו, מלח ים, פלפל לרבד 30 דקות בטמפרטורת החדר.
* אם מלח הים שלך הוא מאוד פרטני ו pebblelike, למחוץ אותו באמצעות הצד השטוח של סכין כבד גדול או בתחתית של מחבת כבדה.* אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, פלפלים יכול להיות צלוי על מתלה של מחבת מטאטא על 2 סנטימטרים מחום 10 עד 20 דקות.* פלפלים ניתן קלוי לחתוך לרצועות (אבל לא במרינדה) 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.