פלפלים ממולאים עם בשר בקר, אורז, תרד וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פלפלים ממולאים עם בשר בקר, אורז, תרד וגבינה. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 785 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בשר בקר ואורז בסגנון, תרד משולש, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פלפלים ממולאים בבקר ובאורז, פלפלים ממולאים עם נקניק עוף איטלקי, אורז ותרד, ו 5 גבינה ותרד ממולאים פלפלים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת מחבת או מחבת גריל. זרעי פלפל צ ' ילה.
טפטוף פלפלים עם קצת שמן וגריל מעל בינוני גבוה לחום גבוה 3 או 4 דקות בכל צד, עד מכרז.
מעבירים פלפלים למחבת או לתבנית אפייה, צד חלול כלפי מעלה.
מניחים מחבת קטנה על הכיריים ומוסיפים 1 כף, 1 סיבוב של המחבת, שמן זית וציפורן כתוש של שום.
חום מעל להבה בינונית ולהוסיף תרד בקבוצות עד שהוא כל נבול והוא פולט נוזל. ירקות העונה עם מלח ופלפל.
הסר תרד וניקוז. תניח בצד.
להפשיר בשר בקר ואורז בתנור מיקרוגל.
שלב 1/2 מרק כוס ואורז מופשר במחבת אתה מבושל התרד ולחמם מעל להבה בינונית.
מוסיפים 1 כוס רוטב עגבניות וחום דרך.
ערימת תרד בשר בקר חם ואורז עגבניות לפלפלים, הרכבה אותם במרכז כל פלפל. למעלה בנדיבות עם גבינה מגוררת גבינה להמס תחת ברוילר 3 עד 5 דקות, ולאחר מכן לשרת.