קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פנה אלה וודקה

פנה אלה וודקה

הוראות

1
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. באמצעות פעימות on/off מהירות, לעבד את העגבניות רק עד שהם קצוצים דק. (עיבוד ארוך יותר יהיה לאוורר את העגבניות, הופך אותם ורוד.)
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מערבבים את פנה לתוך המים הרותחים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים את הפסטה, חצי מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שנעשה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. הכה את שיני השום עם צד הסכין והוסף אותן לשמן החם. לבשל, לנער את המחבת, עד השום הוא השחמה קלה, על 3 דקות. מנמיכים את קערת העבודה עם העגבניות קרוב למחבת ובזהירות-הם יתיזו-להחליק את העגבניות לתוך המחבת. מביאים לרתיחה, מתבלים קלות במלח ובנדיבות עם פלפל אדום מרוסק, ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
פנה!פנה!
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
יוצקים את הוודקה, מנמיכים את החום כך שהרוטב הוא בבית רתיחה תוססת, ו
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מבשלים עד הפסטה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
ממש לפני הפסטה נעשית, דגים את שיני השום מתוך הרוטב ויוצקים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
מוסיפים את 2 כפות חמאה או שמן, אם משתמשים, ומערבלים את המחבת כדי לשלב את הרוטב. אם המחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הרוטב ואת הפסטה, דגים את הפסטה מתוך המים הרותחים עם
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
רחפן תיל גדול ושחרר אותו ישירות לתוך הרוטב במחבת. אם לא, לנקז את הפסטה, להחזיר אותו לסיר, ויוצקים ברוטב. מביאים את הרוטב ואת הפסטה לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם רוטב. בדוק את התיבול, הוספת מלח ופלפל אדום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מפזרים את הפטרוזיליה על הפסטה ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם מספיק כדי להיצמד לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
SkimmerSkimmer
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
הסר את הסיר מהחום, מפזר 3/4 כוס הגבינה על הפסטה, וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
11
מגישים מיד, עובר גבינה נוספת אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
Reprinted with permission from Lidia ' s Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
13
Reprinted with permission from Lidia's Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf