קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות24
מגזין

פנה אלה וודקה

פנה אלה וודקה

הוראות

1
יוצקים את העגבניות והנוזל שלהם לתוך קערת העבודה של מעבד מזון. באמצעות פעימות on/off מהירות, לעבד את העגבניות רק עד שהם קצוצים דק. (עיבוד ארוך יותר יהיה לאוורר את העגבניות, הופך אותם ורוד.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מערבבים את פנה לתוך המים הרותחים. להביא את המים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים את הפסטה, חצי מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד שנעשה, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בינתיים, מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. הכה את שיני השום עם צד הסכין והוסף אותן לשמן החם. לבשל, לנער את המחבת, עד השום הוא השחמה קלה, על 3 דקות. מנמיכים את קערת העבודה עם העגבניות קרוב למחבת ובזהירות-הם יתיזו-להחליק את העגבניות לתוך המחבת. מביאים לרתיחה, מתבלים קלות במלח ובנדיבות עם פלפל אדום מרוסק, ומרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
פנה!פנה!
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
יוצקים את הוודקה, מנמיכים את החום כך שהרוטב הוא בבית רתיחה תוססת, ו
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®שום גויה®
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מבשלים עד הפסטה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
6
ממש לפני הפסטה נעשית, דגים את שיני השום מתוך הרוטב ויוצקים את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
7
מוסיפים את 2 כפות חמאה או שמן, אם משתמשים, ומערבלים את המחבת כדי לשלב את הרוטב. אם המחבת גדולה מספיק כדי להכיל את הרוטב ואת הפסטה, דגים את הפסטה מתוך המים הרותחים עם
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
8
רחפן תיל גדול ושחרר אותו ישירות לתוך הרוטב במחבת. אם לא, לנקז את הפסטה, להחזיר אותו לסיר, ויוצקים ברוטב. מביאים את הרוטב ואת הפסטה לרתיחה, ערבוב כדי לצפות את הפסטה עם רוטב. בדוק את התיבול, הוספת מלח ופלפל אדום במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מפזרים את הפטרוזיליה על הפסטה ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם מספיק כדי להיצמד לפסטה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
SkimmerSkimmer
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
הסר את הסיר מהחום, מפזר 3/4 כוס הגבינה על הפסטה, וזרוק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מגישים מיד, עובר גבינה נוספת אם אתה רוצה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
Reprinted with permission from Lidia ' s Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
13
Reprinted with permission from Lidia's Italian-American Kitchen by Lidia Bastianich. © 2001 Knopf