פנה אפוי פיקנטי עם נקניק וכריך
פנה אפוי חריף עם נקניק Chard עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך גבינת מוצרלה, שום, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנה עם נקניק חריף וכריך, פנה עם נקניק, צ'ארד וצנוברים, ו פנה מחיטה מלאה עם נקניק, סלק ולבבות ארטישוק.
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 4 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים פנה וקוק, ערבוב מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 10 עד 12 דקות.
יוצקים שמן לתוך אותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מוסיפים נקניק ושום ומערבבים, מתפרקים עם כפית, עד הנקניק מתפורר וחום, כ -10 דקות.
להוסיף chard ומערבבים עד נבול, על 5 דקות. מערבבים עגבניות עם מיץ, מלח, פלפל ופסטה מבושלת.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 2-2 1/2 ליטר.
מפזרים גבינת מוצרלה ופרמזן מעל.
אופים בתנור 350 עד גבינה הוא השחמה מבעבע, 25 עד 30 דקות.