פנה עם אספרגוס קלוי וחמאה בלסמית
פנה עם אספרגוס קלוי וחמאה בלסמית עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 741 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. אם יש לכם פנה, חומץ בלסמי, סוכר חום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. וזה טוב. נסו פנה עם אספרגוס קלוי וחמאה בלסמית, פנה עם אספרגוס קלוי וחמאה בלסמית, ו פנה עם אספרגוס קלוי וחמאה בלסמית (מתכונים דומים).
הוראות
הצמד את הקצוות הקשים מהאספרגוס וזרוק אותם.
חותכים את החניתות לחתיכות 1 אינץ'.
שים את האספרגוס על תבנית אפייה ולזרוק עם השמן ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. צולים עד מכרז, כ -10 דקות.
בינתיים, לשים את החומץ בסיר קטן. מבשלים עד 3 כפות להישאר. מערבבים את הסוכר החום ואת שאר 1/4 כפית פלפל.
מבשלים את פנה בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים עד שזה עתה נעשה, על 13 דקות.
מסננים את הפסטה וזורקים עם חמאה, חומץ, אספרגוס, פרמזן, ושאר 1 3/4 כפיות מלח.
וריאציות: פנה עם ברוקולי קלוי וחמאה בלסמית: כאשר אספרגוס הוא לא בעונה, לחתוך 1 פאונד של ברוקולי לתוך חניתות קטנות לצלייה. לזרוק אותם עם 2 כפות שמן ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל לצלות במשך כ 15 דקות. המשך עם שלב
פנה עם ירקות קלויים, אגוזים קלויים וחמאה בלסמית: לזרוק ב 1/3 כוס צנוברים קלויים, אגוזי לוז, או אגוזי מלך בסוף עם אספרגוס או ברוקולי.
המלצת יין: חומץ בלסמי, גבינת פרמזן, ובמיוחד אספרגוס יוגשו בצורה הטובה ביותר על ידי יין עם שפע של חומציות. חפשו מקדש מעמק הלואר בצרפת (עשוי מענבי סוביניון בלאן) או סוביניון בלאן מאיטליה.