פנה עם פנצ'טה, תרד, ציפוי פירור חמאה
פנה עם פנצ'טה, תרד, ציפוי פירור חמאה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 17 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 436 קלוריות. גשו לסופר וקנו חצי-חצי, לחם, פנה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור, תרד כרישה מוקרם עם ציפוי פירורי רוקפור, ו ציפוי שעועית חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 4 כוסות; להפריש.
מחממים סיר nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מעיל עם ספריי בישול.
מוסיפים פנצ ' טה, בצל ושום; מטוגנים 5 דקות או עד הבצל רך. כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף 3/4 כוס חלב, ערבוב עד חלקה.
מוסיפים את תערובת הקמח, נותרים 3 כוסות חלב, וחצי וחצי למחבת; מביאים לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים גבינה, מלח ופלפל, ערבוב עד גבינה נמסה.
מוסיף תערובת רוטב לפסטה; לזרוק היטב. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מערבבים פירורי לחם וחמאה; לזרוק היטב.
אופים ב 425 במשך 6 דקות או עד פירורים הם משחימים קלות.