פנה עם פסטו אפונה
פנה עם פסטו אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו צנוברים, פנה, פרמג'יאנו-רג' יאנו ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו Pesto Penne Primavera, עוף פסטו פנה, ו פסטו פומודורו פן לשניים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אפונה על התנור או במיקרוגל על פי הוראות החבילה, ואז לנקז היטב.
עם ריצת מעבד מזון, טיפה שום דק קוצצים. כבה את המנוע ולהוסיף אפונה, אגוזים, גבינה, 1/2 כפית מלח, ו 1/2 כפית פלפל, ולאחר מכן לעבד עד קצוץ דק. עם מנוע פועל, להוסיף שמן, מיזוג עד incorporated.
בינתיים, לבשל פסטה בסיר פסטה גדול של מים מלוחים רותחים (3 כפות מלח עבור 6 ליטרים מים) עד אל דנטה. להזמין 1 כוס פסטה-בישול מים, ולאחר מכן לנקז פסטה במסננת.
לזרוק פסטה עם pesto אפונה רזה כמו הרצוי עם מי בישול שמורות. מתבלים בפלפל טחון טרי.