פנה עם רוטב פלפל אדום וברוקולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל של 472 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.04 דולר למנה. זה הביא לך את כולםמתכונים. גשו לסופר וקנו פלפל קאיין, מלח, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. עם כפית ציון 97%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: פנה ברוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה ספוריט "איל פרנטויו"), פנה עם רוטב פלפל אדום, ו ברוקולי פנה עם רוטב חמאת בוטנים פיקנטי.
הוראות
1
מחממים 2 כפות שמן הזית על אש בינונית במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הבצלים ומקפיצים אותם כ -5 דקות עד שהם מתרככים; מערבבים מדי פעם. מנמיכים מעט את האש ומוסיפים את השום והפלפל האדום. ממשיכים לבשל את הירקות, תוך ערבוב לעתים קרובות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
ירק
שום
בצל
3
במעבד מזון או בבלנדר קוצצים את השקדים בסדר.
מרכיבים שתצטרך
שקדים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
4
מוסיפים את תערובת הפלפל-בצל, החומץ ושמן הזית שנותר; מערבבים הכל למחית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חומץ
פלפל
בצל
5
מוסיפים את המלח, הפלפל השחור והקאיין. מערבבים בקצרה כדי לשלב אותם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
פלפל קאיין טחון
מלח
6
מסדרים ספינת קיטור ירקות מעל מים בסיר. מביאים את המים לרתיחה, ומוסיפים את הברוקולי. מכסים את התבנית, ומבשלים את הברוקולי על אש בינונית במשך 5 דקות או קצת יותר, עד שהוא רך כרצונכם. שמור את זה חם.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ברוקולי
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
7
מבשלים את הפסטה בסיר גדול של מים רותחים מומלחים עד שהיא פשוט רכה.