פנה עם רוטב רומסקו
פנה עם רוטב Romesco עשוי להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 391 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . אם יש לכם פסטה פנה, חומץ שרי, שקדים חתוכים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנה עם רוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה Saporite "Il Frantoio"), בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), ו פנה ברוטב עגבניות פיקנטי (פנה all ' arrabbiata).
הוראות
חותכים פלפלים לחצי לאורכו; להשליך זרעים וממברנות.
מניחים חצאי פלפל, צד העור למעלה, על גיליון אפייה מצופה ספריי בישול; לשטח עם יד. לצלות 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top; חותם.
בואו לעמוד עד מגניב. לקלף ולקצוץ.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
לשפשף את שני הצדדים של לחם עם חצאי שום; מברשת עם שמן. שום בשר טחון; להפריש.
מחממים מחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה; מוסיפים לחם. מבשלים 45 שניות לכל צד או עד חום קל.
מערבבים פלפלים, לחם, שום, שקדים, חומץ ופלפל אדום כתוש במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מערבבים פסטה ורוטב בקערה גדולה; לזרוק בעדינות למעיל.