קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

פנה קוטה ליצ'י ופסיפלורה

פנה קוטה ליצ'י ופסיפלורה
Lychee & פסיפלורה panna cottas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם כפול, חלב, פירות תשוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו Cottas Panna שוקולד דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את ריבת פירות התשוקה ראשונה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מחממים את מיץ פסיפלורה וסוכר בסיר, ערבוב, עד הסוכר מומס לחלוטין. בינתיים, לשים את 2 יריעות של ג ' לטין במים קרים ולהשאיר להשרות במשך כ 5 דקות עד רך. תוריד את המיץ מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את הג ' לטין ומערבבים עד שהוא נמס, ואז מוסיפים את זרעי פסיפלורה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
יוצקים לתוך 6 תבניות dariole, או מיכל דומה שניתן להתברר. צ ' יל עבור 1 hr או עד שנקבע היטב.
5
טהור את הקרם, חלב, סוכר, ממרח וניל וליצ ' י במעבד מזון או בלנדר. מסננת ויוצקים לסיר. בעוד החימום שלה, להשרות את 5 גיליונות של ג ' לטין במים קרים, כמו קודם, עד רך. כאשר הקרם הוא רק תחת רותחים, להסיר מן החום. לסחוט את המים מן הג ' לטין, להוסיף גיליונות לתערובת הקרם, ולאחר מכן מערבבים עד מומס. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים, ואז לשפוך לתוך תבניות. צמרמורת לפחות 3 שעות או עד יום, כדי להגדיר. ניתן לעשות יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
משחת ונילמשחת וניל
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
כאשר מוכן לשרת, לשפוך מים רותחים לתוך קערה. לטבול צדדים של כל עובש לתוך המים, מחזיק אותו לשנייה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מניחים צלחת על גבי להתהפך להתהפך להתברר.
8
מגישים את cottas panna עם lychees נוסף,כמה בשר curd ועוד פסיפלורה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)3 אונקיות ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)

יין מומלץ: קרם שרי, קיאנטיname, Moscato Dasti, יציאה, Trebbiano, ורדיקיו.

קרם שרי, קיאנטי ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור פאנה קוטה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "