Lychee & פסיפלורה panna cottas יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך קרם כפול, חלב, פירות תשוקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. הכנת המנה לוקחת כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). פסיפלורה וקוקוס פנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו Cottas Panna שוקולד דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הפוך את ריבת פירות התשוקה ראשונה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
2
מחממים את מיץ פסיפלורה וסוכר בסיר, ערבוב, עד הסוכר מומס לחלוטין. בינתיים, לשים את 2 יריעות של ג ' לטין במים קרים ולהשאיר להשרות במשך כ 5 דקות עד רך. תוריד את המיץ מהחום.
מוסיפים את הג ' לטין ומערבבים עד שהוא נמס, ואז מוסיפים את זרעי פסיפלורה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורה
רוטס סוכריות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
יוצקים לתוך 6 תבניות dariole, או מיכל דומה שניתן להתברר. צ ' יל עבור 1 hr או עד שנקבע היטב.
5
טהור את הקרם, חלב, סוכר, ממרח וניל וליצ ' י במעבד מזון או בלנדר. מסננת ויוצקים לסיר. בעוד החימום שלה, להשרות את 5 גיליונות של ג ' לטין במים קרים, כמו קודם, עד רך. כאשר הקרם הוא רק תחת רותחים, להסיר מן החום. לסחוט את המים מן הג ' לטין, להוסיף גיליונות לתערובת הקרם, ולאחר מכן מערבבים עד מומס. מגניב לטמפרטורת החדר. מערבבים, ואז לשפוך לתוך תבניות. צמרמורת לפחות 3 שעות או עד יום, כדי להגדיר. ניתן לעשות יום קדימה.
קרם שרי, קיאנטי ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת עבור פאנה קוטה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי Nv ג ' ונסון ן עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.