קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי

פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי
פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 751 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 59 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 32 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם חומץ בלסמי, שמנת כבדה, ג'לטין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד הכי טוב כמו קינוח, והוא נעשה בערך 3 שעות ו -30 דקות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. מתכונים דומים: פנה קוטה עם תאנים קלויים ובלסמי, פאנה קוטה עם תאנים, ו דבש פאנה קוטה עם תאנים בגריל.

הוראות

1
ציוד מיוחד: 6 (6-אונקיה) מנות הגשה.
2
בקערה קטנה, לטבול את יריעות הג ' לטין במים קרים כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בסיר קטן לשלב את השמנת וסוכר כוס 1. חותכים את שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מוסיפים את הזרעים ואת גוף שעועית וניל לסיר.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להקציף לשלב. להביא את התערובת לרתיחה ולכבות מיד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
הסר את יריעות הג ' לטין המתרככות מהמים הקרירים וקצף לתערובת הקרם החם.
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר ולהשליך את שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
8
יוצקים מיד לתוך מנות לשרת ומקררים במשך 2 עד 3 שעות או לילה.
9
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לזרוק את התאנים יחד עם הסוכר שנותר בלסמי.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
בואו macerate במשך כ -15 דקות. צלי בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות או עד התאנים רכות והסוכר ובלסמי החלו לקרמל על התאנים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
מעל פנה קוטה עם התאנים הקלויות.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש