פנה של השף ג'ון עם רוטב וודקה
פנה של השף ג'ון עם רוטב וודקה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. אם יש לך רוטב מרינרה, קצפת כבדה, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו הרוטב הלבן של השף ג'ון, רוטב Chimichurri של השף ג'ון, ו פנה עם רוטב וודקה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון ורוזמרין sprig עם שמן זית במחבת גדולה, עמוקה על חום בינוני עד בייקון הופך את השומן שלה אבל הוא לא פריך, על 5 דקות.
יוצקים וודקה למחבת, עומדים מאחור כדי למנוע התלקחויות. להעלות את החום גבוה ולהמשיך לבשל עד הוודקה מפחיתה על 2 כפות.
יוצקים שמנת כבדה למחבת, מערבבים בקצרה, ומוסיפים פלפל שחור; מביאים רוטב לרתיחה. להפחית את החום בינוני; לבשל ומערבבים עד רוטב יש מופחת מעט, 3 עד 4 דקות.
מערבבים רוטב מרינרה ומים לתערובת שמנת ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר ורוטב מבשלים 20 עד 25 דקות כדי למזג טעמים.
ממלאים סיר גדול במים מלוחים ומביאים לרתיחה. מערבבים בפנה וחוזרים לרתיחה. לבשל פסטה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל עדיין לעיס, על 10 דקות; לנקז ולחזור לסיר.
יוצקים רוטב מעל פנה ומערבבים לשלב. כבה חום, לכסות סיר עם מכסה, ולתת לעמוד 5 דקות עבור פסטה לספוג רוטב.
מגישים מפוזר עם גבינת פרמזן.