פני פרמזן אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פן פרמזן אלפרדו. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לכי לחנות וקחי אפונה, פרמזן, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף פנה אלפרדו, עוף פנה אלפרדו, ו חזיר ופנה אלפרדו עם ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר מים להרתיח עבור הפסטה.
עבור הרוטב, להמס חמאה בסיר אשר יהיה גדול מספיק כדי להכיל את קילו של פסטה מבושלת, בצל לטגן עד שהוא הופך שקוף.
מערבבים בקמח כדי להכין רביכה. בהדרגה להוסיף חלב ולאפשר עיבוי על אש נמוכה.
הסר מהחום ולהקציף בפרמזן. מיד לכסות את פני השטח של רוטב עם גיליון של פלסטיק לעטוף ולהניח בצד בקצרה.
מרתיחים את הפסטה עד אל דנטה ולנקז.
מוסיפים את הפסטה המבושלת ואת האפונה הלבנה למחבת המכילה את הרוטב ומקפלים לפסטה המעיל. מתבלים במלח ופלפל, לפי הצורך.