קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

פניני סלמון מעושן בגריל עם סרטי בצל אדום

פניני סלמון מעושן בגריל עם סרטי בצל אדום
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת שמנת, סלמון מעושן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וקוויאר פניני, סלמון מעושן וגרוייר פניני, ו סלמון מעושן ופריטטה בצל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף יחד חומץ, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפיות חרדל, ושום בקערה. לאט לטפטף ב 3 כפות שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3
מוסיפים בצל אדום, משליכים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
4
תן לעמוד 30 דקות (ניתן לעשות קדימה בקירור).
5
מערבבים גבינת שמנת ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים ב 1/4 כפית פלפל, נשאר 1 כף מיץ לימון, ונותר 1 כפית חרדל.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
6
פרוס ג ' בטה אופקית לחצאים העליונים והתחתונים.
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
7
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על שתי פרוסות הלחם. מסדרים סלמון בשכבה זוגית מעל גבינה על חצי התחתון של הלחם; הקש סלמון בתקיפות לתוך גבינה. למעלה עם תרד ובצל אדום במרינדה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו2 כפות ענפי שמיר טריים שנקטפו
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
מניחים את המחצית העליונה של הלחם על כריך ניתן להכין מראש עד לנקודה זו אם כל הזמן בחוזקה עטוף בקירור 4 עד 6 שעות).
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
9
חותכים ל 4 כריכים בודדים.
10
מחממים יצרנית פניני או גריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עיתונות פניניעיתונות פניני
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
11
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם שמן זית. גריל על 5 דקות, או עד פריך משחימים. (אם צליה, לשקול כריכים עם תבנית אפייה עם שימורים כבדים.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
12
חתוך כל כריך לחצי באלכסון.
13
הערה: כדי לשמש כמתאבנים, לחתוך כל כריך בגריל לתוך 3 או 4 מלבנים או "אצבעות."

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.