פניני סלמון מעושן בגריל עם סרטי בצל אדום
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, גבינת שמנת, סלמון מעושן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון מעושן וקוויאר פניני, סלמון מעושן וגרוייר פניני, ו סלמון מעושן ופריטטה בצל (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד חומץ, 2 כפות מיץ לימון, 2 כפיות חרדל, ושום בקערה. לאט לטפטף ב 3 כפות שמן זית, לטאטא כל הזמן, עד התערובת מתעבה מעט.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים בצל אדום, משליכים למעיל.
תן לעמוד 30 דקות (ניתן לעשות קדימה בקירור).
מערבבים גבינת שמנת ואת 4 המרכיבים הבאים. מערבבים ב 1/4 כפית פלפל, נשאר 1 כף מיץ לימון, ונותר 1 כפית חרדל.
פרוס ג ' בטה אופקית לחצאים העליונים והתחתונים.
מורחים תערובת גבינת שמנת באופן שווה על שתי פרוסות הלחם. מסדרים סלמון בשכבה זוגית מעל גבינה על חצי התחתון של הלחם; הקש סלמון בתקיפות לתוך גבינה. למעלה עם תרד ובצל אדום במרינדה.
מניחים את המחצית העליונה של הלחם על כריך ניתן להכין מראש עד לנקודה זו אם כל הזמן בחוזקה עטוף בקירור 4 עד 6 שעות).
חותכים ל 4 כריכים בודדים.
מחממים יצרנית פניני או גריל לחום בינוני גבוה.
מברשת שני הצדדים של כל כריך עם שמן זית. גריל על 5 דקות, או עד פריך משחימים. (אם צליה, לשקול כריכים עם תבנית אפייה עם שימורים כבדים.)
חתוך כל כריך לחצי באלכסון.
הערה: כדי לשמש כמתאבנים, לחתוך כל כריך בגריל לתוך 3 או 4 מלבנים או "אצבעות."
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.