In a very small saucepan sprinkle gelatin over water and let stand about 1 minute to soften.
מרכיבים שתצטרך
1/ כוס מים
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
2
Heat gelatin mixture over low heat until gelatin is dissolved and remove pan from heat.
מרכיבים שתצטרך
1/ כוס מים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
3
In a large saucepan bring cream, half and half, and sugar just to a boil over moderately high heat, stirring.
מרכיבים שתצטרך
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
דלעת חמאה מבושלת מחית חמה (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
4
Remove pan from heat and stir in gelatin mixture and vanilla. Divide cream mixture among eight 1/2-cup ramekins and cool to room temperature. Chill ramekins, covered, at least 4 hours or overnight.
מרכיבים שתצטרך
1/ כוס מים
24 אגוזי לוז שלמים, קלויים והקליפות הוסרו
1 עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק (30 אונקיות), מופשרת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
Dip ramekins, 1 at a time, into a bowl of hot water 3 seconds. Run a thin knife around edge of each ramekin and invert ramekin onto center of a small plate.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
בשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו