אם יש לכם לימון גרידת, קורנפלור, ביציםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: פנקייק דלעת ריקוטה עם סירופ ג'ינג'ר-טימין, קמח תירס-וופלים בייקון עם סירופ מייפל בשמן טימין, ו פנקייק פולנטה בריח לימון עם סירופ טימין אוכמניות.
הוראות
1
מחממים מחבת ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
בקערה בינונית, לשלב את הקמח ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה גדולה, לשלב את גבינת ריקוטה, חלב, חלמונים, שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
שמנת חמוצה
חלמון ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
להקציף עד חלקה. מערבבים את הקורנית, גרידת לימון, פקאן, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימון
פקאנים
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
5
מוסיף את תערובת הקמח, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
6
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עם מיקסר חשמלי עד פסגות נוקשות טופס. מקפלים בעדינות את החלבונים לתוך תערובת ריקוטה. מצקת על 1/3 כוס הבלילה עבור כל פנקייק על המחבת החמה, או במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני. מבשלים את הפנקייקים במשך 2 עד 3 דקות, או עד צמרות מכוסים בועות הקצוות נראים יבשים. תסתובב ותבשל בצד השני. חזור על ההליך עם הבלילה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
גבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
מחבת
מצקת
קערה
7
מעבירים למגש ומגישים מיד עם סירופ טימין חדור.
מרכיבים שתצטרך
סירופ
טימין
8
בסיר קטן, מעל חום בינוני, לטאטא את הסוכר והמים יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מקציף
9
מוסיפים את ענפי הקורנית; ואז להפחית את החום, ומבשלים במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי
10
מערבבים את קורנפלור ו 1 כפית מים בקערה קטנה עד מעורב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
מים
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
מוסיפים את תרחיף קורנפלור לתערובת הסוכר ומבשלים עד מעובה לסירופ.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
סוכר
סירופ
12
הסר מהחום, ומתח לתוך קערת הגשה. זרוק את זרזי הקורנית.