פנקייק דלעת היא ארוחת בוקר שמגישה 5. תמורת 47 סנט למנה , מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, קינמון טחון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה טוב. מתכונים דומים: פנקייק דלעת עם חמאת דלעת מייפל {KitchenAid ,פנקייק סחרור דלעת עם ציפוי חמאת דלעת , פנקייק תבלין דלעת עם חמאת דלעת .
הוראות
1
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, שיבולת השועל, נבט החיטה, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והקינמון. בקערה קטנה מערבבים את החלב, הביצה, הדלעת והשמן; מערבבים לתוך מרכיבים יבשים שזה עתה נרטבו.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
נבט חיטה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
לחמניות לבנות
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים את הבלילה ב-1/4 כוסות על מחבת פסים משומנת חמה; הופכים כאשר מבעבעים על גבי הפנקייק. מבשלים עד שהצד השני מזהיב. מקשטים בשוקולד צ'יפס וצימוקים אם רוצים.