פנקייק דלעת-ג'ינג'ר עם חמאת ג' ינג'ר
פנקייק דלעת-ג'ינג'ר עם חמאת ג' ינג'ר עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 398 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: פנקייק דלעת-ג'ינג'ר עם חמאת ג' ינג'ר, פנקייק דלעת ג'ינג'ר מסוכר, ו פנקייק דלעת ריקוטה עם סירופ ג'ינג'ר-טימין.
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, סוכר חום, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט ומלח. בקערה אחרת, מערבבים ביצה, חלב, דלעת, יוגורט וחמאה עד מעורבב היטב. מערבבים תערובת ביצים לתוך תערובת קמח רק עד רטוב באופן שווה.
מניחים מחבת nonstick או מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני (350); כאשר חם, מעיל בקלילות עם חמאה ולהתאים את החום כדי לשמור על טמפרטורה. הבלילה כפית ב 1/3-מנות כוס על מחבת בעדינות להפיץ לתוך סיבובים 4 אינץ'. מבשלים עד פנקייק הם השחמה על הקרקעית ואת הקצוות מתחילים להיראות יבש, 2 עד 3 דקות; לפנות עם מרית רחבה וצדדים אחרים חום, 2 עד 3 דקות יותר. כמו פנקייק מבושלים, להעביר גיליונות אפייה ולשמור חם בתנור 200.
מגישים חם עם חמאה זנגביל מסוכר וסירופ מייפל.
חמאה מסוכרת-ג ' ינג ' ר: בקערה, עם כף עץ, מערבבים 2 כפות קצוץ דק זנגביל מסוכר לתוך 1/4 כוס (1/8 lb.) חמאה רכה (לרכך בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה [100%] במשך 5 עד 10 שניות). צ ' יל עד המשרד לפני ההגשה. עושה על 1/4 כוס.