קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פנקייק ותבשיל נקניק

פנקייק ותבשיל נקניק
. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בתמצית vanillan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת Vanillan כקינוח. מתכונים דומים: כריך נקניק פנקייק ביצה, כוסות פנקייק נקניק, ו חביתיות, נקניקיות, ביסים..

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). הכינו צלחת אפייה עם ספריי בישול. מחממים את תבנית האפייה בתנור.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום את הנקניק במחבת מעל חום בינוני; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מערבבים את הקמח, סוכר לבן, סוכר חום, אבקת אפייה, ומלח בקערה גדולה. מערבבים את הביצים, חלב, שמן צמחי ווניל כדי ליצור את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כָּתֵףכָּתֵף
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הנקניק ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
5
יוצקים לתוך צלחת אפייה שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
אופים עד שקיסם מוכנס למרכז הצלחת יוצא נקי, כ -25 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני חיתוך לשרת.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®