פנקייק חלב תפוחים-אגוז
פנקייק חלב תפוחים-אגוז הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוח, אבקת אפייה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק אגוז תפוח, פנקייק שיבולת שועל תפוח עם סירופ חמאה קרמל, ו קינמון תפוח אגוז פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בקערה גדולה.
מערבבים חלב, חלב, ביצה וחמאה בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת קמח, ומוסיפים רק עד מעורבב.
מוסיפים תפוח, אגוזי מלך וקינמון לבלילה, ומקפלים בעדינות.
העברה לכוס מדידה גדולה, ולתת לעמוד 10 דקות.
יוצקים 3 עד 4 כפות של הבלילה על מחבת חם, משומן קלות או מחבת nonstick. מבשלים עד פנקייק מכוסים בועות וקצוות להפוך חום. הפעל ומבשל בצד השני 2 דקות או עד חום זהוב.