פנקייק חלב תפוחים-אגוז הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 141 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם תפוח, אבקת אפייה, אגוזי מלךוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פנקייק אגוז תפוח, פנקייק שיבולת שועל תפוח עם סירופ חמאה קרמל, ו קינמון תפוח אגוז פנקייק (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף יחד 5 החומרים הראשונים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מערבבים חלב, חלב, ביצה וחמאה בקערה נפרדת; מוסיפים לתערובת קמח, ומוסיפים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים תפוח, אגוזי מלך וקינמון לבלילה, ומקפלים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מקלות קינמון קצרים
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
4
העברה לכוס מדידה גדולה, ולתת לעמוד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
5
יוצקים 3 עד 4 כפות של הבלילה על מחבת חם, משומן קלות או מחבת nonstick. מבשלים עד פנקייק מכוסים בועות וקצוות להפוך חום. הפעל ומבשל בצד השני 2 דקות או עד חום זהוב.