פנקייק מחיטה מלאה כפול של אבא
אם יש לכם קמח, קמח, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 25% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד כפולות מחיטה מלאה, עוגיות שוקולד שרי כפולות (100% דגנים מלאים, ללא חלב), ו פעמיים עוגיות קמח חומוס שוקולד (GF + דגנים ללא).
הוראות
בקערה גדולה, לנפות קמח לכל מטרה, אבקת חלב, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח. מערבבים בקמח מחיטה מלאה. בקערה קטנה, לשלב סוכר, ביצים, מים, חמאה וחומץ. הפוך באר בתערובת הקמח, ויוצקים בתערובת הביצה.
מחממים מחבת משומנת או מחבת על אש בינונית.
יוצקים או לגרוף את הבלילה על המחבת, באמצעות כ 1/4 כוס לכל פנקייק. מבשלים עד פנקייק הם חום זהוב משני הצדדים; לשרת חם.