פנקייק נקניק
עם כפית ציון של 40% המנה הזאת די טובה. נסו פנקייק נקניק, פנקייקים עם נקניקיות על מקל., ו פנקייק נקניק תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מוסיפים בצל; מבשלים 5 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות.
הוסף נקניק למחבת; לבשל עד השחמה, ערבוב עד דק התפורר.
הסר תערובת נקניק מהמחבת; להפריש.
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 4 המרכיבים הבאים (קמח דרך טימין) בקערה גדולה.
שלב 2 כפיות שמן, חלב חמאה, חמאת תפוחים, ביצים, ולהוסיף לתערובת הקמח, ערבוב עד חלקה. מערבבים בתערובת הנקניקיות.
כפית על 1/4 גביע הבלילה על מחבת nonstick חם או מחבת nonstick גדולה. הפעל פנקייק כאשר צמרות מכוסים בועות הקצוות נראים מבושלים.
מרכיבים
2קרום: פירורי קרקר גרהם
חמאת תפוחים1אוראו ממולאים כפולים
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1 שקית תרד טרי שטוף מראש2larges
ביצים, מוכות קלות2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קמח לכל מטרה113פלפל האבנרו
נקניק הודו איטלקי חם2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חלב חמאה דל שומן1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר
בצל קצוץ0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1גבינת פרמזן מגוררת
שמן צמחי, מחולק