פנקייק פירות ים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק פירות ים. מנה אחת מכילה 417 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 4 . גשו לסופר וקנו ביצים, בצל ירוק, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו פנקייק פירות ים קוריאני, קוקוס קארי-מרק פירות ים (Rassa פירות ים), ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים* (מתכונים דומים).
הוראות
הכן פירות ים (שרימפס פגז, צדפות קוצצים גס אם דיונון גדול, דק פרוסה, צדפות shuck, מולים קיטור כדי להסיר פגז).
מערבבים בצל ירוק, זנגביל, שום, מלח, וקמח בקערה גדולה ומערבבים עד בשילוב טוב. בקערה נפרדת מערבבים מים וביצה עד לשלב טוב.
מערבבים תערובת קמח ותערובת ביצה / מים עד לשלב טוב, מוודא שאין גושים.
מוסיפים פירות ים מעורבים ומערבבים עד פירות ים מופץ באופן שווה; העונה עם מרכיבים אופציונליים, אם משתמשים.
מחממים תנור נמוך, ומניחים בפנים תבנית או תבנית אפייה.
מחבת חום או מחבת מעל חום גבוה בינוני ולהוסיף רסס של שמן. באמצעות מידה 1/4 כוס, טיפה הבלילה על מחבת, מוודא כל פנקייק לא לגעת בשום אחר. מבשלים בקבוצות, מרפרפים כאשר בועות מופיעות על פני השטח של הפנקייק. שמור פנקייק חם בתנור עד שכל הבלילה מבושלת.