פנקייק קוריאניname
המתכון פנקייק קוריאני מוכן בעוד כ-75 שעות והוא בהחלט סופר מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון קוריאני. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. גשו לסופר וקנו שום, שמן צמחי, רוטב סויה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: פנקייק ים צ'יליאני, או Bindaetteok (פנקייק שעועית מונג קוריאני), פנקייק קוריאני (Pa Jun), ו פנקייק קוריאני - Pajun.
הוראות
מערבבים יחד את כל המרכיבים טבילה רוטב בקערה קטנה.
יש לשטוף את שעועית מונג בתוך מסננת מתחת למים זורמים קרים עד שהמים זורמים. מכסים שעועית עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בקערה ולספוג, מקורר, לפחות 2 שעות.
חותכים גזר לגפרורים דקים, רצוי באמצעות פורס.חצי בצל ירוק לאורך וחותכים לחתיכות 2 אינץ'.
מערבבים גזר, בצל ירוק, צ ' ילה, ושום בקערה גדולה.
מסננים שעועית מונג ופרה עם מים במעבד מזון עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים ביצים, קמח ומלח ומתמזגים עד לקבלת 30 שניות.
יוצקים תערובת על ירקות בקערה ומערבבים עם מרית גמישה. (בלילה יהיה עבה.)
חום 1 כף שמן במחבת nonstick כבד גדול (לפחות 8 אינץ ' על פני התחתון) מעל חום מתון עד חם אבל לא עישון, ואז מערבולת מעיל. מערבבים הבלילה, ואז מצקת 1 גביע הבלילה למחבת, לחיצה על מטה קלות עם מרית גדולה לשטח ולהפיץ באופן שווה ירקות, כדי להפוך פנקייק 8 אינץ '(פחות מ 1/2 אינץ ' עבה). מבשלים עד הקצוות מתחילים בועה ולהפוך זהב, 1 עד 2 דקות, ואז להתהפך עם מרית ומבשלים עד הצד השני הוא זהב, 1 עד 2 דקות יותר.
מעבירים פנקייק למגבות נייר לניקוז. הפוך 3 פנקייק יותר באותו אופן, לערום אותם (לאחר ניקוז בקצרה) אם תרצה בכך.
להעביר פנקייק, 1 בכל פעם, ללוח חיתוך לחתוך כל אחד לתוך 6 פלחי.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר עם רוטב טבילה.
שעועית מונג יכול להיות ספוג עד 12 שעות.* זמין בשווקים אסיאתיים.** זמין בחנויות כלי בישול ו Uwajimaya (800-889-1928).