פנקייק קינמון תפוח
גשו לסופר וקנו תערובת, קינמון טחון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון, קינמון-פנקייק תפוח, ו פנקייק קינמון תפוח.
הוראות
חום 10 עד 12 אינץ ' מחבת nonstick מעל חום בינוני. גריז במידת צורך. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב מרכיבים פנקייק, ומערבבים היטב עד שרוב הגושים נעלמו.
זרוק בלילת פנקייק על מחבת ב 1/4 כוסות גושים, משאיר מקום להתפשט בין כל אחד. מבשלים 3 עד 4 דקות בכל צד, פונה פעם אחת, עד השחמה קלה. חוזר להשתמש עד הבלילה.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב תפוחים וסוכר, ערבוב עד בשילוב היטב. ב מחבת nonstick 10 אינץ', להמיס חמאה; להוסיף תערובת תפוחים. מערבבים בעדינות למעייל תפוחים עם חמאה. מכסים מחבת; לבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב פעם או פעמיים, עד תפוחים מתרככים.
כדי לשרת, לארגן פנקייק על צלחות, העליון עם תפוחים.
מגישים עם סירופ מייפל, אם תרצה.