קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות23
מגזין

פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל פיסטוק קומפוט

פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל פיסטוק קומפוט
פנקייק ריקוטה כתום עם תאנה קרמל ו פיסטוק קומפוט עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1355 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. לך לחנות ותביא את "ונילן אקסטראקט", חלב, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו פנקייק ריקוטה עם קומפוט אוכמניות, פנקייק ריקוטה הדר עם קומפוט אוכמניות, ו פנקייק ריקוטה עם אוכמניות-לימון Compote (מתכונים דומים).

הוראות

1
הערה של קוק: אם אתה לא יכול למצוא גבינת ריקוטה טרייה, להשתמש במגוון קרטון זן דרך מסננת רשת בסדר במשך 1 שעה לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
2
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מערבבים את הריקוטה, חלב, חלמונים ביצה, וניל וגלידה בקערה נפרדת ומקציפים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
ונילוניל
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מקציפים את החלבונים במערבל חשמלי עד נוקשה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
5
מוסיפים את המרכיבים היבשים לריקוטה וחלב, ערבוב בעדינות עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
חלבחלב
6
לטאטא כמות קטנה של חלבונים ביצה כדי להבהיר את הבלילה, ואז לקפל את הלבנים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוניםחלבונים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת טחון גדולה מעל חום בינוני-גבוה ומברישים את פני השטח עם חמאה או ספריי עם ספריי בישול nonstick. כפית 1/3 כוס הבלילה על המחבת ומבשלים את הפנקייקים במשך 3 או 4 דקות. הפוך, בישול עד ששני הצדדים הם חום זהוב. מחסנית את הפנקייקים ומגישים עם קומפוט תאנה ופיסטוק. אבק עם סוכר של ממתקים ומקשטים עם ענפי מנטה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תרסיס בישולתרסיס בישול
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
CompoteCompote
חמאהחמאה
מנטהמנטה
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את התאנים, החמאה, הדבש, הסוכר החום, הפיסטוקים וקורט של מלח ופלפל למחבת ברזל יצוק המוגדרת בחום גבוה. לבשל במשך כ 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הסירופ מתחיל בועה התאנים רק להתרכך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סוכר חוםסוכר חום
אגוזי פיסטוקאגוזי פיסטוק
חמאהחמאה
דבשדבש
סירופסירופ
תאניםתאנים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מעבירים לצלחת כדי להתקרר מעט.;