פנקייק שאור מסורתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק שאור מסורתי. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון נטול לקטוז וצמחוני יש 173 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-25 דקות. אם יש לך מלח ים לא מזוקק, ביצים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: פנקייק שאור אוכמניות / עם starter שאור, פנקייק שאור, ו פנקייק שאור.
הוראות
מקציפים starter שאור עם קמח, ואז למקם את הבלילה לתוך קערת ערבוב, לכסות אותו ולאפשר לו לנוח בטמפרטורת החדר במשך 8 עד 12 שעות.אגרוף למטה את שאור אם הוא עלה, ואז להכות את הביצים, מלח סודה לשתיה. אם הבלילה שלך עבה מדי, רזה אותו עם קצת חלב, שמנת או מים.חם מחבת מעל חום בינוני גבוה, טיפה בחמאה מספיק כדי למנוע את הלביבות דבק (כ 1 כף). כאשר החמאה נמסה, להפחית את החום בינוני נמוך, ואז כפית 1/4 כוס הבלילה למחבת. מבשלים כל פנקייק עד בועות להתחיל לעלות אל פני השטח-על 2 עד 3 דקות, ואז להעיף ולהמשיך לבשל עוד 2 עד 3 דקות. המשך לעבוד בקבוצות, הוספת חמאה יותר לפי הצורך, עד הבלילה מותשת.
מגישים חם עם פירות טריים, חמאה, שמנת וסירופ או דבש.