פנקייק שוקולד קינמון מחיטה מלאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל פנקייק שוקולד קינמון מחיטה מלאה. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו קינמון ושוקולד, שמן קנולה, סירופ מייפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו פנקייק קינמון תפוח מלא עם סירופ קינמון, פנקייק בננה קינמון מחיטה מלאה, ו פנקייק מחיטה מלאה פלאפי עם קומפוט תפוח קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מערבבים יחד את הקמחים, סוכר, אבקת אפייה וקינמון בקערה גדולה.
מערבבים יחד את החלב, שמן וחלמון ביצה בקערה קטנה, ולאחר מכן מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד חלקה.
הכה את החלבונים ביצה בקערה קטנה במהירות בינונית גבוהה עם מיקסר חשמלי עד נוקשה. בעדינות לקפל לתוך הבלילה, ולאחר מכן בעדינות לקפל את פירורי קינמון ושוקולד.
לרסס מחבת עם תרסיס בישול nonstick וחום עד חם. מצקת על 1/4 גביע הבלילה לכל פנקייק על המחבת החמה ומבשלים עד צמרות מכוסים בועות ואת הקצוות נראים מבושלים, 2 עד 3 דקות. הפוך ומבשל את הצד השני. חזור עם הבלילה שנותרה.
למעלה כל פנקייק עם 2 עד 3 פרוסות בננה למעלה עם 2 כפיות סירופ מייפל.