גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, מלח, קמח שיפון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פנקייק קינמון עם קומפוט וסירופ מייפל, פנקייק קמח תירס קלמנטיין עם מייפל בלקברי קומפוט, ו פנקייק מים סודה פלאפי עם קומפוט מייפל אגס מתובל מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור קומפוט: להמיס חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
Compote
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים תפוח קצוץ ומבשלים עד מכרז, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות. תוריד את החום, מערבבים בסירופ מייפל וקינמון, לכסות ולהניח בצד.
עבור פנקייק: בקערה בינונית, לטאטא יחד קמח שיפון, קמח, מלח, אבקת אפייה, וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
אבקת סוכר, לפי הצורך (בערך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להקציף ביצה וחלב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מחבת חום או מחבת לא מקל גדול מעל חום בינוני במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף קצת חמאה מערבולת למחבת המעיל. מצקת 1/4 גביע הבלילה למחבת וכאשר בועות הופיעו והתחתון קבע, להעיף בזהירות עם מרית.