פנקייק שקדים
לביבות שקדים עשויות להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים של ארוחת הבוקר. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 117 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. 27 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. אם יש לכם סוכר, חמאה, גבינת מסקרפונה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לביבות פרג שקדים עם סירופ שקדים, פנקייק שיבולת שועל שקדים בננן, ו פנקייק שקדים קוקוס.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הצעת הגשה: סירופ מייפל ופטל טרי
במעבד מזון שלבו את המסקרפונה, המים, הסוכר, תמצית השקדים ותמצית הווניל. מעבדים עד שהתערובת חלקה.
מוסיפים את תערובת הפנקייק ואת הדופק עד רק בשילוב.
מוסיפים את משחת השקדים והדופק פעם אחת לשילוב.
מחממים מחבת או מחבת גדולה ללא מקל על אש בינונית-נמוכה. משמנים את המחבת או המחבת עם 1 כף חמאה. עבודה בקבוצות, יוצקים 1/4 כוס הבלילה לכל פנקייק על מחבת ומבשלים כ 1 1/2 דקות בכל צד עד להזהבה. חזור על הפעולה עם יתרת החמאה והבלילה.
מסדרים את הלביבות על מגש ומגישים עם סירופ מייפל ופטל טרי.