פנקייק תפוחי אדמה אסיאגו
פנקייק תפוחי אדמה אסיאגו דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. גשו לסופר וקנו מלח כשר, בצל ירוק, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלמון מעושן מוקרם - ביצים מקושקשות מעל חביתיות תפוחי אדמה אסיאגו, ערימות תפוחי אדמה אסיאגו, ו צ'דר-לחם תפוחי אדמה אסיאגו.
הוראות
לקלף ולגרור בגסות את תפוחי האדמה.
לטאטא יחד ביצים 7 מרכיבים הבאים. מערבבים תפוחי אדמה, ערבוב ביסודיות אבל בעדינות.
חום 2 כפות שמן זית במחבת nonstick מעל חום בינוני. תערובת תפוחי אדמה כפית למחבת, להרכיב פנקייק על 3 אינץ ' בקוטר. מבשלים 3 עד 4 דקות, פונה פעם אחת, עד חום זהוב. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, הוספת שמן לפי הצורך. תתחמם.