קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות5
מגזין

פנקייק תפוחי אדמה עם קמח אפונים, כוסברה וכמון

פנקייק תפוחי אדמה עם קמח אפונים, כוסברה וכמון
פנקייק תפוחי אדמה עם קמח אפונים, כוסברה וכמון יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 81 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם מלח, זרעי כמון, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זה עובד הכי טוב כמו מנות ראשונות, והוא נעשה בערך 45 דקות. מתכונים דומים: עגבניות אבוקדו מלפפון צ'יק אפונה סלט עם Fetan ורוטב לימון יווני, סלט תפוחי אדמה חם עם כוסברה & כמון קלוי, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון עם צ'ילי, כוסברה, וכמון קלוי.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה מגורדים ובצל במסננת גדולה ולנקז היטב. באמצעות הידיים, לסחוט תערובת כדי לחלץ נוזל רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
העברת תערובת לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מערבבים בצל ירוק ואת 8 המרכיבים הבאים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
4
חום 2 כפות שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים זרעי כמון וכורכום ומערבבים 30 שניות. מערבבים לתוך תערובת תפוחי אדמה. לכסות ולתת לעמוד 30 דקות כדי לאפשר טעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
כורכוםכורכום
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
6
מחממים תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
חום 1 כף שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף scant 3 כפות תערובת תפוחי אדמה למחבת עבור כל פנקייק; באמצעות מרית, לשטח על סיבובים 4 אינץ'. מבשלים עד הזהב, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
להעביר פנקייק לצלחת ovenproof; להתחמם בתנור. חזור עם תערובת תפוחי אדמה נותרת, הוספת שמן יותר למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
מגישים חמים.