קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחנוכה
מגזין

פנקייק תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולא בבייקון, פטריות ובצל

פנקייק תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולא בבייקון, פטריות ובצל
פנקייק תפוחי האדמה של ססיליה רוזנובסקה ממולא בבייקון, פטריות, ובצל עשויים להיות התוספת שחיפשתם. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן צמחי, בצל, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו מרק בצל צרפתי ממולא פטריות, שום גבינה ופטריות ממולאות בצל, ו מרק בצל צרפתי ממולא פטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את המילוי: מחממים את התנור ל 121°.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הבייקון ומטגנים עד שהוא מבושל דרך אבל עדיין קצת ורוד ורך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4
הסר את הבייקון מן המחבת (להשאיר את השמן ואת השומן במחבת), וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקצוץ אותו בסדר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בעוד המחבת הוא עדיין חם, להוסיף את הבצל ואת המקום על אש נמוכה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הפטריות ובייקון ומעלים את החום למדיום. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל: מכסים את המחבת ומבשלים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מעבירים את המילוי לצלחת חסינת נשימה ולהתחמם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
בינתיים, להפוך את הפנקייקים: לגרר את תפוחי האדמה על החורים הגדולים של פומפיה תיבת או עם דיסק צורמת של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
9
מגלגלים את תפוחי האדמה במגבת מטבח נקייה ומוציאים כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
10
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה ומערבבים בביצה, פירורי לחם, ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
11
כדי לבשל את הפנקייקים, יוצקים את השמן למחבת ומניחים על אש בינונית. כאשר השמן חם מאוד אבל לא מעשן, יוצקים כוס 1/4 של הבלילה ולפזר אותו עם מרית עד שהוא על 6 אינץ ' בקוטר. מבשלים עד התחתון הוא חום זהוב, על 3 דקות, ואז להעיף ולבשל את הצד השני עד השחמה והפנקייק הוא פריך מעט, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
12
מעבירים את הפנקייק לצלחת ומניחים בתנור כדי להתחמם. חזור עד שכל הבלילה משמשת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
כדי לשרת, מניחים 1/4 כוס תערובת המילוי על כל פנקייק ולאחר מכן לקפל מעל. שים מנה של שמנת חמוצה בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
14
Reprinted with permission from One Big Table: A Portrait of American Cooking by Molly O ' Neill, (C) 2010 Simon & Schuster