פסחא קוגלהוף
חג הפסחא Kugelhopf הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 659 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מלח, קמח, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. פסחא יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו Kugelhopf, Kugelhopf, ו Kugelhopf (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מים 1 כפית. סוכר בקערה.
מפזרים שמרים ולתת לעמוד עד קצף, 5 דקות. חמאה וקמח קוגלהופף 10 כוסות או מחבת באנדט.
באמצעות מיקסר חשמלי, חמאת שמנת הנותרים 3/4 כוס סוכר על מהירות נמוכה במשך כ 30 שניות, ולאחר מכן להגדיל mediumhigh להכות עד אור ורך. להכות בביצים אחד בכל פעם, להכות היטב אחרי כל אחד. (
תערובת ייראה מקושקש.) לנצח קליפת לימון, מלח ווניל.
להוסיף תערובת שמרים; בהדרגה להוסיף 2 כוסות קמח. הכה על בינוני, קערת גירוד, עד חלקה, 5 דקות. מוסיפים בהדרגה את הקמח הנותר; מכים עד שהבצק אלסטי. מערבבים בצימוקים.
להעביר בצק אליו, לכסות במגבת, ולתת לעלות עד הוכפל בתפזורת, 1 1/2 עד 2 שעות. אגרוף בצק למטה ומערבבים שקדים.
להעביר את הבצק למחבת מוכנה, לכסות במגבת ולתת לעלות עד הבצק הוא בתוך 1/2 אינץ ' של גבי עובש, 45 דקות עד 1 שעה.
אופים Kugelhopf עד הזהב, על 8 דקות. להפחית חום 177° ואופים עד בודק עוגה יוצא נקי, 30 דקות.
בואו Kugelhopf מגניב במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך את המחבת על מדף להתקרר לחלוטין. אבק עם סוכר ממתקים; לחתוך עם סכין משונן; לשרת עם חמאה.