פסטה alla Carbonara
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pastan alla Carbonaran. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת ריקוטה, אפונה בלוטה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pastan alla Carbonara, בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את הבייקון, שמן זית ושום במחבת תחתית כבדה גדולה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל לעבד קצת שומן. אודות 6 minutes.In קערה בינונית מכה קלות את הביצים ואת ריקוטה יחד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיפים 2 כפות מלח ופסטה. מערבבים ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.להעלות את החום מתחת לבייקון עד בינוני גבוה, ומבשלים את הבייקון עד פריך על הקצוות, אבל עדיין לעיס במרכז. הפעל של החום.
מסננים את הפסטה ומעבירים אותה למחבת עם הבייקון. המחבת עדיין צריכה להיות חמה מספיק כי הפסטה רוחשת.
מוסיפים את האפונה ואת תערובת ריקוטה ביצה. לזרוק את הפסטה הפצת הגבינה ובישול הביצה במקצת.
הוסף את רוב הפקורינו רומנו.
מגישים בקערות חמות עם שחיקה טובה של פלפל שחור תוספת פקורינו רומנו בצד.