קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

פסטה alla Carbonara

פסטה alla Carbonara
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Pastan alla Carbonaran. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 913 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 44 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לך גבינת ריקוטה, אפונה בלוטה, פלפל סדוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו Pastan alla Carbonara, בייקון וביצה פסטה של כורה פחם: Rigatoni alla Carbonara, ו ספגטי alla Carbonara (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הבייקון, שמן זית ושום במחבת תחתית כבדה גדולה מעל חום בינוני נמוך, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל לעבד קצת שומן. אודות 6 minutes.In קערה בינונית מכה קלות את הביצים ואת ריקוטה יחד.מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים 2 כפות מלח ופסטה. מערבבים ומבשלים על פי הוראות החבילה עד אל דנטה.להעלות את החום מתחת לבייקון עד בינוני גבוה, ומבשלים את הבייקון עד פריך על הקצוות, אבל עדיין לעיס במרכז. הפעל של החום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מסננים את הפסטה ומעבירים אותה למחבת עם הבייקון. המחבת עדיין צריכה להיות חמה מספיק כי הפסטה רוחשת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את האפונה ואת תערובת ריקוטה ביצה. לזרוק את הפסטה הפצת הגבינה ובישול הביצה במקצת.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
הוסף את רוב הפקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
6
מגישים בקערות חמות עם שחיקה טובה של פלפל שחור תוספת פקורינו רומנו בצד.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנופקורינו רומנו
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך