קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

פסטה e Ceci con Vongole

פסטה e Ceci con Vongole
Pastan E Ceci קון Vongole יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צדפות, שמן זית, שעועית חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), מרק פסטה וחומוס (pastan e ceci), ו פסטה ומרק Ceci (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים גרבנזו שעועית בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות; בואו להשרות בטמפרטורת החדר בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
ניקוז.
4
מניחים גרבנזו שעועית בסיר גדול; להוסיף מספיק מים מתוקים כדי לכסות. מרתיחים 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
ניקוז. להחזיר שעועית גרבנזו למחבת; להוסיף 4 כוסות מים, 3 כפות שמן, 2 שיני שום, sprig רוזמרין, ופלפל אדום כתוש. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים שנחשפו עד שעועית מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך על ידי 1/2 כוסות, על 2 שעות. זרוק רוזמרי sprig.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
העברת תערובת שעועית 1 כוס garbanzo למעבד ומחית עד חלקה; לחזור תערובת בסיר.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
7
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף שן שום הנותרים; sauté עד הזהב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
9
מוסיפים צדפות ו-1/4 כוס מים; מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -5 דקות (משליך שום וכל צדפה שאינה נפתחת). צדפות מגניב מעט; מיצי פאן מילואים. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים, להסיר צדפות מן פגזים; להשליך פגזים. מסננים מיצי פאן ומיץ צדפות מקערה לתערובת שעועית גרבנזו, ולאחר מכן מוסיפים 3 1/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
שום גויה®שום גויה®
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים פסטה ומבשלים עד שהפסטה היא רק מכרז אבל עדיין המשרד לנשוך, הוספת מים יותר אם המרק הוא עבה מדי ערבוב מדי מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים בצדפות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
11
מצקת מרק לתוך קערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת