פסטה e Ceci con Vongole
Pastan E Ceci קון Vongole יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 25 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם צדפות, שמן זית, שעועית חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו לינגוויני עם צדפות (Linguine con le Vongole), מרק פסטה וחומוס (pastan e ceci), ו פסטה ומרק Ceci (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים גרבנזו שעועית בקערה בינונית.
יוצקים מספיק מים קרים כדי לכסות; בואו להשרות בטמפרטורת החדר בן לילה.
מניחים גרבנזו שעועית בסיר גדול; להוסיף מספיק מים מתוקים כדי לכסות. מרתיחים 15 דקות.
ניקוז. להחזיר שעועית גרבנזו למחבת; להוסיף 4 כוסות מים, 3 כפות שמן, 2 שיני שום, sprig רוזמרין, ופלפל אדום כתוש. מביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים שנחשפו עד שעועית מכרז, הוספת מים נוספים לפי הצורך על ידי 1/2 כוסות, על 2 שעות. זרוק רוזמרי sprig.
העברת תערובת שעועית 1 כוס garbanzo למעבד ומחית עד חלקה; לחזור תערובת בסיר.
חום שנותר 3 כפות שמן במחבת גדולה כבדה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שן שום הנותרים; sauté עד הזהב, על 2 דקות.
מוסיפים צדפות ו-1/4 כוס מים; מכסים ומבשלים עד שהצדפות נפתחות, כ -5 דקות (משליך שום וכל צדפה שאינה נפתחת). צדפות מגניב מעט; מיצי פאן מילואים. עבודה מעל קערה כדי לתפוס מיצים, להסיר צדפות מן פגזים; להשליך פגזים. מסננים מיצי פאן ומיץ צדפות מקערה לתערובת שעועית גרבנזו, ולאחר מכן מוסיפים 3 1/2 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים עד שהפסטה היא רק מכרז אבל עדיין המשרד לנשוך, הוספת מים יותר אם המרק הוא עבה מדי ערבוב מדי מדי פעם, על 10 דקות. מערבבים בצדפות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מצקת מרק לתוך קערות ומגישים.