קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות37
מגזין

פסטה א לה מאמה

פסטה א לה מאמה
Pastan A La Mama עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 616 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך הצעה לשרת: כיכר לחם, מלח ופלפל, כרובית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 84%. מתכונים דומים: אמא פסטה, פסטה אמא ארוחת בוקר עוגה, ו סלט פסטה סלמון מעושן של אמא.

הוראות

1
במחבת גדולה לא דביקה ועמוקה, מחממים את שמן הזית על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל ואת הטחון עד רק מתחיל להיות רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הכרובית ומערבבים היטב. מכסים ומורידים את החום, נותנים את קיטור הכרובית עד כמעט מזלג מכרז, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הכיסוי; להעלות את החום בינוני להתאדות רוב נוזל הבישול.
5
מוסיפים עוד התזה של שמן זית ואת השום והחום מעל חום בינוני גבוה עד שהכרובית פריך במכרז, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף את הפסטה וזרוק יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את פירורי הלחם והגבינה ומערבבים היטב את המעיל, מעט משחימים את הפירורים, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
9
תוסיף עוד גבינה, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עם לחם איטלקי פריך וחמאה.
מרכיבים שתצטרך