קושיקל
מוכן ב12 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

סלמון מעושן ומרח צדפות

סלמון מעושן ומרח צדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון מעושן וצדפות להפיץ. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה עד 19 גרם חלבון 38 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. גשו לסופר וקנו סלמון מעושן חם, צדפות, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. מתכונים דומים: ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן.

הוראות

1
ממיסים חמאה במחבת קטנה על חום בינוני; מוסיפים בצלצלים, ומטגנים 2 עד 4 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
הסר שאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
3
הוסף פקאנים לאותו מחבת, ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך 3 עד 4 דקות או עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
הסר מהחום.
5
מקציפים גבינת שמנת, שאלוט, ריקוטה, והבא 3 מרכיבים במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי על 2 דקות או עד חלקה. מוסיפים סלמון וצדפות. תערובת סלמון כפית לתוך קערת הגשה. כיסוי וצינה לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לפי עוגהלפי עוגה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מפזרים פקאנים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היינות בדיעבד שרדונה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
יינות בדיעבד שרדונה
יינות בדיעבד שרדונה
השרדונה שלנו מ-2018 מקורו בכרמים בקרנרוס ובאוק נול. מותסס נירוסטה, ולאחר מכן בגיל שלושה חודשים על lees אלון צרפתי ניטראלי, היין מראה חומציות רבה, משקל ותחושה הפה. זה 100% שרדונה מראה חומציות שמורות בדרך כלל עבור יינות אל חלד בלבד. זה שרדונה מאוזן להפליא.