קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

פסטה ברוטב פטריות עגבניות

פסטה ברוטב פטריות עגבניות
פסטה עם רוטב פטריות עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פקורינו רומנו, פלפל, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטה ברוטב עגבניות פטריות, פסטה פטריות תרד עם רוטב עגבניות שמנת, ו פסטה עם נקניק איטלקי, קציצה, פטריות ויין אדום רוטב עגבניות.

הוראות

1
מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה.בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה, עד הבצל מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ואת הפטריות ומבשלים, מכוסים, במשך 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את היין ומבשל, חשוף, במשך 3 דקות. מערבבים את escarole (אם משתמשים) ועשבי תיבול קצוצים, מתבלים עם המלח והפלפל הנותרים, ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות ואת החום דרך. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את הפסטה לצלחות, כפית את הרוטב מעל, ומפזרים עם הגבינה.טיפ: למרות פרמזן ופקורינו רומנו משמשים לעתים קרובות לסירוגין, הם שונים למדי. אם אתה מעדיף טעם עשיר יותר, חמאה יותר, להשתמש פרמזן; עבור ביס מלוח, חדה יותר, לנסות פקורינו רומנו.
מרכיבים שתצטרך