פסטה עם רוטב פטריות עגבניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 907 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. והוא מספק כ 4 מנות . זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך פקורינו רומנו, פלפל, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: פסטה ברוטב עגבניות פטריות, פסטה פטריות תרד עם רוטב עגבניות שמנת, ו פסטה עם נקניק איטלקי, קציצה, פטריות ויין אדום רוטב עגבניות.
הוראות
1
מבשלים את פנה על פי הוראות החבילה.בינתיים, לחמם את השמן בסיר גדול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, מכוסה, עד הבצל מתרככים, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את השום ואת הפטריות ומבשלים, מכוסים, במשך 6 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את היין ומבשל, חשוף, במשך 3 דקות. מערבבים את escarole (אם משתמשים) ועשבי תיבול קצוצים, מתבלים עם המלח והפלפל הנותרים, ומבשלים 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות ואת החום דרך. מערבבים בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
6
להעביר את הפסטה לצלחות, כפית את הרוטב מעל, ומפזרים עם הגבינה.טיפ: למרות פרמזן ופקורינו רומנו משמשים לעתים קרובות לסירוגין, הם שונים למדי. אם אתה מעדיף טעם עשיר יותר, חמאה יותר, להשתמש פרמזן; עבור ביס מלוח, חדה יותר, לנסות פקורינו רומנו.