קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

פסטה גינה

פסטה גינה
אם יש לכם פלפל, פנה multigrain, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו גן קפונטי-פסטה עם טעמי גן טריים (יום שני ללא בשר), פסטה ירקות גן, ו פסטה גינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את הפסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 4 דקות. מערבבים את השום, קישואים, פלפל אדום, וחומץ ומבשלים עד מכרז, 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פטריותפטריות
קישואיםקישואים
חומץחומץ
שוםשום
4
מוסיפים את הפסטה המבושלת וזורקים לשלב. מחלקים בין קערות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה