פסטה הדגים של הרוזנת (לא יחפה)
הדג (לא יחף) של הרוזנת פסטן הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה מ Food52 יש 16 אוהדים. אם יש לך שמן זית, לינגוויני, חצי כוס יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב היין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ג'לי יין קינוח עם פירות הדר כקינוח. נסו הרוזנת היחפה, עוגת רוזנת פקאן יחפה, ו טירמיסו של הרוזנת היחפה (מתכונים דומים).
הוראות
דסקין דגים לחתוך לחתיכות בגודל ביס
לטגן שלוש כפות שמן עם שום במשך שתי דקות בערך מעל חום בינוני
הוסף דגים, ערבוב בזהירות עד השחמה. נסה לא לשבור אותו.
לאחר השחמה, מוסיפים מלח ופלפל, ואז חצי כוס יין לבן ומעלה חום. מערבבים היטב עד היין כמעט התאדה.
בינתיים, לחמם סיר של מים חמים לפסטה, מלוח בנדיבות.
כאשר היין כמעט התאדה, להפחית את החום, להוסיף עגבניות ומבשלים במשך 10 דקות בערך
מוסיפים צלפים (אני מעדיף רק לנער את המלח מהם ולא לשטוף אותם), פטרוזיליה וזיתים. שוב מערבבים בזהירות: אתה לא רוצה להפוך את זה מחית דגים. כאשר מיץ עגבניות משתחרר והרוטב הוא רק מתעבה, לכבות את החום. אתה רוצה את העגבניות קצת גלם.
בזהירות להוסיף את הרוטב לפסטה על קצת חום. מערבבים בעדינות במשך דקה או שתיים ומגישים.