פסטה וגבינה גלגלית
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פסטן וגבינה ווילי גוד. מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.99 למנה, מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 22 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש פירורי לחם, חלב, קמח ופרמזן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62%, וזה טוב. נסו פסטה וגבינה ווילי גוד, סלט פסטה ווילי טוב וסלט פסטה BLT טוב לעזאזל (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
בסיר גדול של מים רותחים מומלחים מבשלים את הפסטה עד כמעט אל דנטה, ואז מסננים ומניחים בצד. חמאה 4 רמקינים. בסיר על אש בינונית, ממיסים את החמאה ואז מוסיפים קמח תוך כדי ערבוב. מבשלים עד שהתערובת מתחילה לבעבע, 2 עד 3 דקות. להקציף לאט חלב ולהביא לרתיחה. מנמיכים את האש ומערבבים עד שהרוטב מסמיך, בערך 2 עד 3 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומוסיפים גבינה. מערבבים עד שהגבינה נמסה לחלוטין. מתבלים במלח, לפי הטעם, בהתאם למליחות הגבינה. מערבבים פנימה פסטה מבושלת, ואז יוצקים לתוך הרמקינים. בקערה קטנה משלבים פירורי לחם, פלפל ופרמזן.
מפזרים קלות על כל רמקין את תערובת פירורי הלחם ואופים 20 דקות או עד שמבעבע ומזהיב מלמעלה.